Waste tank / Avfallstank / Overløpstank

Vi i Edelstål & Sveis kan designe og skreddersy det meste av stålkonstruksjoner. Deriblant waste tank, avfallstank og overløpstank for deg som kjører rally.

Waste tank og da i syrefast stål eller aluminium  en vare som er blitt mer og mer etterspurt i rallymiljøet når det lar seg gjøre å skille oljesøl og skitt fra motoren. På den måten kan dette sørge for at bilen din som mottar nok press fra andre kanter, kan forbrenningen bli renere og holde lengre ved hjelp av vår waste tank.

Et produkt som skal tåle harde forhold

Når det kommer til bildeler og viktige komponenter for ditt kjøretøy er vi enda strengere enn ved vår normale produksjon. Spesielt når waste tank må være laget med høy kvalitet i alle ledd. Som våre kunder sier; dette er ikke produktet man ønsker å kjøpe rimeligst mulig.

Og den påstanden er vi i Edelstål & Sveis enig i. Det handler om sikkerhet, optimale konkurransefortrinn, samtidig som du ikke skal måtte skifte waste tank etter hver  gang du kjører. Det er bedre med noe som fungerer i lang tid enn noe som må kjøpes på abonnement.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vår waste tank, avfallstank og overløpstank i syresfast stål kan hjelpe deg!