Ventilasjonsrist i syrefast stål med evig levetid

På tide med ny ventilasjonsrist til din bolig?

Som vi liker å si i Edelstål & Sveis, du kan kjøpe ventilasjonsrist på jevnlig basis, eller erstatte den dersom den skulle gå i stykker. Eller du kan kjøpe ventilasjonsrist én gang og rett og slett ta det forgitt at dette fungerer like lenge som boligen selv.

Hvorfor vi kan garantere ventilasjonsrist som ikke går i stykker?

Når du går i butikken, eller bestiller fra en nettbutikk kjøper du produkter som er masseprodusert på store fabrikker. Formålet er å selge mest mulig, raskest mulig. På den måten må også prisen være overkommelig. For å holde prisen overkommelig overfor deg som forbruker, må produksjonen være kostnadseffektiv, altså at man benytter seg av materialer av lavere kvalitet enn hva som egentlig finnes der ute. 

Ventilasjonsrist i syrefast stål varer så lenge du måtte ønske

I vår produksjon er det slik at vi bestiller stål med høy kvalitet, og på den måten tåler den også mer trøkk og tøffere forhold. Samtidig er syrefast stål uslitelig, så du kan forvente livstidsgaranti på våre ventilasjonsrister.

Vi har ingen ferdigproduserte ventilasjonsrister tilgjengelig, men skreddersyr vår produksjon etter dine ønsker og mål.

Vi har ingen standariserte produkter eller priser, alt skreddersys etter dine ønsker. Samtidig som vi er fagfolk som forlanger å jobbe med kun de rette stålmaterialene for å lage produkter med langt høyere passion enn kommersielle produkter som blir fort ødelagt.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker å komme i kontakt med en fagmann og som kan besvare dine spørsmål eller veilede deg til de rette valgene for din bolig.