Utegrill i ekte stål

Er ikke alle utegriller av stål, tenker du kanskje? Og jo det kan kalles stål, men ikke alle ståltyper er ment for å vare livet ut. Samtidig er ekte slitesterkt stål dyrere enn de mindre slitesterke ståltypene. Dette gjør at de færreste av oss faktisk har sett en utegrill i ekte syrefast stål.

Når vi lager utegrill for deg som kunde, lager vi hele grillen fra bunnen av, med kun det ypperste stålkvalitet. Vi velger skruer og lager deler fra bunnen av slik at vi kan garantere kvalitet i alle ledd. Og derfra garantere deg som kunde en utegrill i ekte syrefast stål, og som faktisk vil vare livet ut når syrefast stål verken ruster eller tar slitasje.

Kjøpe èn dyr utegrill eller kjøpe mange billige?

Med den kvaliteten vi tilbyr og garanterer, er vi butikkjedenes og de kommersielle produktenes største motpol. Vi takker daglig nei til henvendelser som ikke tåler vår kvalitet, samtidig som vi heller ikke er interessert i å bruke får fagkunnskap på å skape middelmådige produkter.

Våre produkter koster flere ganger mer enn i en butikkjede. Enkelt og greit fordi vi bruker dyrere materialer, men vi bruker våre egne hender fremfor maskiner når vi skal lage utegrill i syrefast stål. Og ser til at kvaliteten er på topp i alle ledd.

Det setter oss i posisjon til spørre deg som kunde om du vil kjøpe utegrill én gang i ditt liv, eller om du vil kjøpe ny utegrill hvert andre år?

Vi er stolte av vår kvalitet i vår produksjon!