Edelstål og Sveis

Unik utepeis i stål

Vi i Edelstål & Sveis tilbyr helt unike utepeiser av syrefast stål. Grunnen til at vi sier unike er fordi vi lager din nye utepeis helt fra bunnen av riktige materialer og etter dine ønsker og våre innspill.

Det vil si at vi benytter det beste stålet på markedet og deretter lager vi alle delene som din nye utepeis skal ha. Og det er det naturligvis store rom for å komme med innspill og ønsker på hvordan du ønsker din unike utepeis i syrefast stål skal se ut.

Vi er stolte av å kunne si at vi aldri ha lagd mer enn én utgave av hver utepeis vi har laget fra bunnen av, med våre egne hender.

Best, men ikke billigst

Som du kan forstå allerede, er vi den aktøren som kun tenker kvalitet. Volum med kunder eller prosjekter betyr ikke så mye for oss så lenge vi kan utøve den kvaliteten enkelte her i Norge faktisk ønsker å koste på seg.

Samtidig tar kvalitet tid, så vi er mer enn glad for å kunne levere færre jobber med internasjonal klasse, fremfor mange jobber under gjennomsnittet og hvor du som kunde blir misfornøyd.

Tenker du pris, er vi dessverre ikke alternativet for deg, når vi tenker 100% kvalitet. Så får du selv avgjøre hvor mye evig sommerkos ved en ekte utepeis i syrefast stål som varer er verdt.

Kontakt oss nå dersom du ønsker å komme i prat med engasjerte fagfolk som vet hva ekte kvalitet betyr.