Terrassevarmer – Tenk sikkerhet fremfor pris

Terrassevarmer er et godt eksempel på hvorfor Edelstål & Sveis eksisterer i dag. En terrassevarmer er svært praktisk, og et produkt som falt raskt inn i nordmenns hjerter med tanke på vårt kalde klima. På den måten har mange nordmenn forlenget sene sommerkvelder i hagen.

Det mange glemmer er at vi som forbrukere «jager» etter terrassevarmere til lavest mulig pris. Som tidligere produsenter av stålprodukter, så vi raskt at kvaliteten kunne forøkes betraktelig enn hva som tilbys kommersielt. Vi mener at folk burde gjøre en evaluering på om det er verdt å risikere sikkerheten på bekostning av pris.

Desto høyere kvalitet en terrassevarmer har, desto lenger forutsetning har den også til å prestere. Når vi i Edelstål & Sveis lager terrassevarmer fra bunnen av, vet vi med sikkerhet at det er utført menneskelig arbeidskraft i hvert ledd i produksjonen. Dette er fortsatt et stort kvalitetstegn når maskinerte prosesser arbeider med dårlige materialer og deler. 

Vi skreddersyr vår produksjon, noe som betyr at vi mer enn gjerne snakker med deg som har spesielle ønsker for terrassevarmer. Du kan fort gjøre deg unik eller friske opp  utemiljøet med en stilig terrassevarmer.

Kontakt oss nå dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å sørge for sikkerheten i interiøet for ditt hjem!