Edelstål og Sveis

Sveising av rustfritt stål

Vi i Edelstål & Sveis er et forholdsvis nytt firma, men allikevel med rundt 20 års erfaring fra sveis- og byggebransjen. Sveising av rustfritt stål er vår spesialfelt. Her blir vi overrasket om du kommer med en ukjent problemstilling. Vi har opplevd det meste, vi har løst de mest umulige utfordringer. Noe som har medført til at vi ønsket å starte Edelstål & Sveis for å tilbyr kvalitetstjenester innen sveising av rustfritt stål.Vi i Edelstål & Sveis er et forholdsvis nytt firma, men allikevel med godt over 20 års erfaring fra sveis og 8 år i byggebransjen. Sveising av rustfritt, syrefast stål og aluminium er våre spesialfelt. Her blir vi overrasket om du kommer med en ukjent problemstilling. Vi har opplevd det meste, vi har løst de mest umulige utfordringer. Noe som har medført til at vi ønsket å starte Edelstål & Sveis for å tilbyr kvalitetstjenester innen bearbeiding og sveising av syrefast stål, rustfritt stål og aluminium.

Sveise rustfritt stål?

Dersom du har metall som burde sveises sammen og resultatet må bli bra, anbefaler vi deg å benytte deg av en profesjonell fagmann for å få det beste resultatet. Man har svært få muligheter til å gå tilbake på utført arbeid når man først har begynt.

Vi leverer til hele Norge og har få eller som vi liker å si, ingen begrensninger i type jobber innen sveise rustfritt stål, og kan stille på befaring.

For oss er det viktig at du som kunde settes inn i hvilket arbeid som kreves. På den måten vil du forstå vår prosess og priser langt bedre. Vi er opptatt av kvalitet og at vårt arbeid skal huskes.

For å sikre at vår policy og fokus på kvalitet videreføres, tilbyr vi også egne kurs innenfor sveising av stål og aluminum. Her lærer unge talenter å ta i bruk redskapene som kreves, men også få den rette holdningen, både overfor bransjen, men også deg som kunde. Det meste starter med en god innstilling og levere et godt stykke arbeid som sveiser.

Vi forstår godt at ikke alle har satt seg like mye inn i temaet «sveise metall som oss selv».

Er du usikker og ønsker å komme i kontakt med en profesjonell sveiser for å snakke om dine behov. Kan du trygt ta kontakt med oss. Du vil komme i kontakt med en fagperson som forstår ditt behov ved bare noen få stikkord.