Edelstål og Sveis

Sveiseverksted med høy kompetanse

Edelstål & Sveis tilbyr sitt sveiseverksted for deg som trenger produkter av aluminium eller rustfritt og syrefast stål og ingen jobb er for liten,Vi har få begrensninger og tar gjerne en befaring på plass eller du sender oss dine ønsker gjerne på en tegning eller en skisse.

Vårt sveiseverksted holder til i Kristiansand, men vi leverer til hele Norge. Av erfaring vet vi at det ikke er enkelt å flytte tunge stålkonstruksjoner, da er det bedre at vi kommer til deg for å løse problemet.
Flere og flere nordmenn har forstått at det kan være en god investering med å tenke kvalitet og faktisk velge sveiseverksted uavhengig lokasjon, spesielt når landet vårt er forholdsvis lite i areal. Selv om du skulle bo langt unna oss i Kristiansand, må du allikevel tenke på at vi er fleksible og tilgjengelige for deg.

Vi er et sveiseverksted som ivaretar de rette verdiene. Vi er ærlige og opptatt av god forretningsskikk samtidig som kundeservice er viktige nøkkelord for oss. Denne policyen er årsaken til at Edelstål & Sveis ble opprettet av fagmenn med flere tiårs erfaring fra sveisefirmaer i bransjen.

Hos oss lages det ingen standard eller kommersielle produkter som kan konkurere på billige kina varer når vi vet at dette går i stykker fort og bidrar dårlig i det grønne skiftet vi er i nå. Produktene som vi kan lage eller tjenestene vi tilbyr innen sveising heter det samme som bransjen kaller de, men kundene våre gir oss tibakemeldinger på at stålarbeider med stålmateriale i høy kvalitet, produsert fra bunnen av med eksperters egne hender blir en helt annen verden.

Dette gir oss troen på at færre produkter med høy kvalitet lønner seg.

For deg som er opptatt av kvalitet fremfor raske og billige snarveier, er vi definitivt det rette sveiseverkstedet for deg.

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre engasjerte medarbeidere for tips eller veiledning, kan du trygt ta kontakt med vårt sveiseverksted.