Sveiseverksted med høy kompetanse

Edelstål & Sveis tilbyr sitt sveiseverksted for deg som har konstruksjoner i aluminium eller rustfritt stål, og som trenger en profesjonell hånd. Vi har stortsett ingen begrensninger, men vi ønsker å se an enhver situasjon på forhånd, i fall vi ikke kan bistå deg.

Vårt sveiseverksted holder til i Kristiansand, men vi er tilgjengelig for oppdrag i hele Norge. Av erfaring vet vi at det ikke er enkelt å flytte tunge stålkonstruksjoner, da er det bedre at vi kommer til deg for å løse problemet.
Flere og flere nordmenn har forstått at det kan være en god investering med å tenke kvalitet og faktisk velge sveiseverksted uavhengig lokasjon, spesielt når landet vårt er forholdsvis lite i areal. Selv om du skulle bo langt unna oss i Kristiansand, må du allikevel tenke på at vi er fleksible og tilgjengelige for deg.

Vi er et sveiseverksted som ivaretar de rette verdiene. Vi er ærlige og opptatt av god forretningsskikk samtidig som kundeservice er viktige nøkkelord for oss. Denne policyen er årsaken til at Edelstål & Sveis ble opprettet av fagmenn med flere tiårs erfaring fra sveisefirmaer i bransjen.

Hos oss lages det ingen standard eller kommersielle produkter i billig stålmateriale når vi vet at dette går i stykker fort. Produktene som vi kan lage eller tjenestene vi tilbyr innen sveising heter det samme som bransjen kaller de, men kundene våre gir oss tibakemeldinger på at stålarbeider med  stålmateriale i høy kvalitet, produsert fra bunnen av med eksperters egne hender blir en helt annen verden.

Dette gir oss troen på at det bedre med færre prosjekter, men økt kvalitet. Vi er dessverre ikke sveiseverkstedet som leverer en halvveis utført jobb.

For deg som er opptatt av kvalitet fremfor raske og billige snarveier, er vi definitivt det rette sveiseverkstedet for deg.

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre engasjerte medarbeidere for tips eller veiledning, kan du trygt ta kontakt med vårt sveiseverksted.