Sveisekurs – Ønsker du å bli en dyktig sveiser og har lyst til å lære det grunnleggende først?

Edelstål & Sveis er et sveisefirma som produserer stålkonstruksjoner og stålprodukter av Rustfritt, Syrefast stål og Aluminium. For oss handler det ikke å levere produkter i store volum, vi gjør det som må til for å få best mulig kvalitet på produktene våre.

For å sørge for at vårt fokus på kvalitet skal gå i arv, ønsker vi å dele vår kunnskap med deg som ønsker å skape fine og solide produkter for salg eller bare å kunne sveise TIG for eget bruk.

Dersom du ønsker å lære grunnleggende sveising av aluminium og syrefast stål, er du klar for vårt sveisekurs!

TIG – Sveisekurs

TIG-sveising (Tungsten inert gas) ble utviklet på 1940-tallet til sveising av aluminiums- og magnesiums legeringer. Ved TIG-sveising brukes en ikke-smeltende wolfram elektrode. Varmekilden i TIG-sveising er en elektrisk lysbue som genereres mellom arbeidsstykket og wolframelektroden. Smeltebadet og elektroden er beskyttet av en beskyttelsesgass (Argon) som strømmer ut av gassmunnstykket hvor elektroden er plassert i senter.

Edelstål & Sveis verdsetter kvalitet i alle ledd nettopp for at sluttbruker skal oppleve gleden med mestring og kunne føre dette på for eksempel sin CV som kan genere jobb.

Ønsker du mer informasjon om vårt sveisekurs kan du trygt ta kontakt på telefon: 990 800 45 eller send E-post til: per@edelstal.no

 

unnamed

Vi benytter oss av sveisemaskiner fra anerkjente Fronius