Edelstål og Sveis

Rekkverk i stål

Dersom du ønsker rekkverk i eller utenfor ditt hjem, bør du ta høyde for hvor du ønsker rekkverket. I dag kan du finne rekkverk i en rekke materialer. Vi i Edelstål & Sveis anbefaler rekkverk i syrefast og rustfritt stål. På den måten får du et rekkverk, kjent for å vare evig. På den måten vet vi at du ikke trenger å fornye eller male rekkverk jevnlig på grunn av slitasje.

Vi mener at rekkverk av rustfritt stål og syrefast stål er ikke en forbruksvare, og at man skal ta rekkverk på alvor. Rekkverk representerer i dag flott del av et interiør og eksteriør, men man må ikke glemme sikkerhetsaspektet på et rekkverk. Derfor mener vi at rekkverk av riktig dimensjonerte materialer vil være det tryggeste alternativet og når rustfritt og syrefast stål tåler ekstreme forhold.

Når vi leverer rekkverk i stål til våre kunder, er dette skreddersydd etter hvert enkelt behov og ønske.

Vi forstår at rekkverk ikke er et tema du nødvendigvis har tenkt altfor mye på. Derfor kan du trygt kontakte oss dersom du ønsker å komme i kontakt med en entusiastisk fagmann som ønsker å dele sin kunnskap med deg som har behov for veiledning rundt rekkverk til din bolig.