Rekkverk i stål

Dersom du ønsker rekkverk til ditt hjem, bør du ta høyde for hvor du ønsker rekkverket. I dag kan du finne rekkverk i en rekke materialer. Vi i Edelstål & Sveis anbefaler rekkverk i syrefast og rustfritt stål. På den måten får du et rekkverk, kjent for å vare for evig. På den måten vet vi at du ikke trenger å fornye rekkverk jevnlig på grunn av slitasje. 

Vi mener at stålrekkverk er ikke en forbruksvare, og at man skal ta rekkverk på alvor. Rekkverk representerer i dag endel av interiøret, men man må ikke glemme sikkerhetsaspektet hos et rekkverk. Derfor mener vi at stålrekkverk vil være det tryggeste alternativet når syrefast stål tåler ekstreme forhold.

Når vi leverer rekkverk i stål til våre kunder, er dette skreddersydd etter hvert enkelt behov og ønske. På den måten bevarer vi vår policy om å aldri lage mer enn én versjon av et produkt, uansett kategori.

Vi forstår at rekkverk ikke er et tema du nødvendigvis har tenkt altfor mye på. Derfor kan du trygt kontakte oss dersom du ønsker å komme i kontakt med en entusiastisk fagmann som ønsker å dele sin kunnskap med deg som har behov for veiledning rundt rekkverk til din bolig.