Edelstål og Sveis

Profesjonell TIG- sveising

Edelstål & Sveis er et sveisefirma som perfeksjonerer vanlige stålkonstruksjoner og stålprodukter med TIG. sveis. For oss handler det ikke å levere produkter eller sveisetjenester i volum, men av ekte kvalitet. For å sørge for at vårt fokus på kvalitet skal gå i arv, ønsker vi å dele vår kunnskap innenfor sveising med deg som ønsker å skape gode og solide produkter. Vi har sveisekurs.

TIG-sveising med rett materiale varer for alltid

Som du sikkert har forstått er vi i Edelstål & Sveis opptatt av å utføre anerkjente stålarbeider ved hjelp av TIG-sveising. Dette er en utbredt sveiseteknikk, men vi ser fortsatt stor variasjon på nivået av arbeider utført med TIG-sveis. Når vi er opptatt av kvalitet og service, ser vi det som vår oppgave å videreføre dette tankesettet. Markedet trenger en aktør om Edelstål & Sveis som ser langt vekk fra volumsalg og enkle produkter i stål og som baseres på lavest mulig pris.

Om man tenker kvalitet og bruker pris som et kriterie, vet de fleste av oss at vi får deretter. Spørsmålet vi stiller våre kunder er om de ønsker å måtte kjøpe etterspurt produkt jevnt og trutt fremover, eller om de ønsker gjøre ett innkjøp som varer livet ut.

Vi forstår begge svar, men vi vet hva verdien av evigvarende produkter på grunn av godt håndverk og solid stålmateriale.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende TIG- sveising. Du vil komme i kontakt med en fagperson med høy passion for sitt arbeid, og som setter stor pris på å dele sin fagkunnskap med engasjerte og nysgjerrige kunder.