Edelstål og Sveis

Perfekt valg for deg som ønsker unikt og eksklusivt interiør

Vi i Edelstål & Sveis spesialiserer oss på skreddersydde produkter av rustfritt stål, syrefast stål og aluminum. Etter mange år i bransjen som fagfolk fant vi ut at markedet mangler en god aktør som verdsetter kvalitet, design og sikkerhet. Samtidig som vår produksjon resulterer i produkter som skaper unikt og eksklusivt interiør.

Unikt interiør og eksteriør passer for deg som ønsker å gjøre en god investering, ikke bare for noen år, men gjerne livet ut. I dag tror mange at de har det ypperste, men sannheten er at et unikt interiør eller eksteriør ikke skal masseproduseres eller selges som en egen serie hos jernvarehandelen.

Vi skiller oss definitivt ut med at vi ikke lager mer enn en utgave av vår produksjon av produkter av Syrefast stål, Rustfritt stål og Aluminium.

Vår kvalitet på produksjon og materialvalg er langt høyere enn kommersielle produkter.

Hvordan vi kan garantere kvalitet på vår produksjon for eksklusivt interiør og eksteriør?

Når vi produserer et produkt, Er det ikke slik at vi bestiller inn ferdigproduserte stålprodukter. Vår produksjon begynner med at vi kun bestiller inn stålet som skal benyttes, men derfra og inn lager vi alle delene selv. På den måten kan vi garantere at stålet i seg selv er i ypperste kvalitet. Vi er også fagfolk med høy passion for stål og sveising, og vi setter pris på å levere et solid stykke arbeid. Når vi kan styre produksjonen fra første ledd kan vi også stille kvalitetsgaranti til deg som kunde.

Eksklusivt og unikt interiør med evig levetid

En stor årsak til at vi begynte Edelstål & Sveis er å slippe å arbeide med masseproduserte deler som kastes over en lav sko, spesielt om man kan unngå nettopp dette. All vår produksjon er av såpass kvalitet at vi kan stille livstidsgaranti på mange av våre produkter.

Det at produktene våre varer livet ut og består av ypperste kvalitet medfører også til at prisen er deretter. Når materialene vi bruker er dyre, og produksjonen utføres av mennesker, er det vanskelig å konkurrere med forbruksvarene.