Edelstål og Sveis

Peis og ventilsajons rister av flere kvaliteter og farger.

Trenger du peisrist eller ventilasjonsrist laget på mål til din bolig? Så du ikke trenger Murer/Flislegger for å tilpasse hullet for å kjøpe peisrister som er i handelen?
Som vi liker å si i Edelstål & Sveis, Du kan kjøpe ventilasjonsrist som er i handelen og du er nødt til å velge hyllevare med det utseende og målene den har eller være med å bestemme utseende og målet selv.

Hvorfor vi kan garantere Peisrist som ikke går i stykker?
Når du går i butikken, eller bestiller fra en nettbutikk kjøper du produkter som er masseprodusert på store fabrikker. Formålet er å selge mest mulig, raskest mulig.

Man benytter seg av materialer av lavere kvalitet enn hva som egentlig finnes der ute.
I vår produksjon er det slik at vi bestiller Stål og Aluminium med riktig kvalitet til hver enkelt jobb, og på den måten tåler den også mer. Samtidig er syrefast stål uslitelig, så du kan forvente livstidsgaranti på våre Peisrister.

Peisrist i syrefast stål varer så lenge og vi liker å si evig!
Vi lager peisrister av syrefast stål, peisrister av rustfritt stål, peisrister av aluminium på mål med forskjellige festemåter!
Vi kan lakkere peisrister i den farge du selv velger!

Vi har ingen ferdigproduserte peisrister tilgjengelig, men skreddersyr vår produksjon etter dine ønsker og mål. Vi har ingen standardiserte produkter eller priser, alt skreddersys etter dine ønsker. Samtidig som vi er fagfolk som forlanger å jobbe med kun de rette stålmaterialene for å lage produkter med langt høyere passion enn kommersielle produkter som blir fort ødelagt.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker å komme i kontakt med en fagmann og som kan besvare dine spørsmål eller veilede deg til de rette valgene for din bolig.