Edelstål og Sveis

På tide med rustfri grill?

 

Det er mange som finner ut hvorfor grillen de engang kjøpte, var så rimelig i pris.  Selv hvor fin den så ut, og med all funksjonalitet som kreves for en mestergriller.

Vår erfaring med kommersielle produkter og deriblant griller, er nettopp dens kvalitet og lave levetid. Når et produkt havner i kategorien stål, er det nødt til å være et stålmateriale som er av slitesterk kvalitet for å kunne overleve i lang tid. Vi vet at de færreste kommersielle griller har nettopp dette. På den måten betrakter vi grill som en potensiell forbruksvare som må kjøpes jevnt og trutt.

Du vil kjenne kvalitetsforskjellen

Dersom man bruker syrefast stål når man skal lage grill, vil du automatisk få en rustfri grill, når syrefast stål ikke ruster. Av erfaring vil du raskt kjenne hvor mye mer stabil og robust en rustfri grill, laget med passion føles i forhold til den kommersielle varianten.

En slik kvalitetsforskjell har også en forskjell på pris når våre kunder alle som én lurer på hvordan en rustfri grill kan bli så dyr. Årsaken er at stålmateriale med høy kvalitet er kostbart, noe som bekreftes via butikkjedenes pris og kvalitet. Samtidig lager vi alle deler og velger skruer fra bunnen av, nettopp for å sikre kvaliteten i alle ledd.

Når et menneske jobber manuelt sammenlignet med en maskin, vil maskinen kanskje være raskest, men vi vet at vi er best og varer lengst.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi i Edelstål & Sveis kan bistå deg til en evigvarende rustfri grill, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!