På tide med å sette standarden for eksklusiv grill?

Er du lei av å se de samme standariserte grillene, og hvor man sjeldent satt sitt eget personlige preg? Da bør du se nærmere på hva vi i Edelstål og Sveis kan tilby deg.

Vi har vår ekspertise innen sveising, design og høy kunnskap rundt de fleste typer stål og metall. Vi praktiserer vår kunnskap i forhold til å skreddersy de fleste normale produkter. På den måten kan du selv være med å bestemme design og på den måten vil du alltid ha en eksklusiv grill kun din familie har.

Kvalitet i alle ledd koster og tar tid

Vi verken kan eller ønsker å være med i kategorien av tilbydere av grill som konkurrerer på pris. For oss er dette å skalere ned kvaliteten overfor deg som forbruker. Alle deler av din nye grill hos oss er noe som lages fra bunnen av. På den måten kan vi sørge for den kvaliteten din nye eksklusive grill fortjener.

Når det er sagt, å skreddersy produksjonen fra bunnen av tar tid, men resultatet er verdt den lengste ventetid når kvaliteten på vår eksklusiv grill er den aller høyeste. Vi ønsker å gjøre deg unik!

Vi har høy kompetanse og er vant med at våre kunder ikke helt vet nøyaktig hva de ønsker eller hvordan de skal skille seg ut, men også på en praktisk måte. Kontakt oss og fortell oss din ide, og vi er sikre på å kunne finne den grillen som måtte passe best til dine omgivelser!