Eksklusivt røykrør til peis

For deg som allerede verdsetter peiskos og familiehygge, vet du at peisen er en viktig del av interiøret av et hjem. De fleste tar en peis for en peis, men det mange glemmer er at en peis består av flere deler, og da røykrøret til pipe. De mest standariserte røykrørene har liten fleksibilitet og lav kvalitet som påvirker sikkerheten i stor grad.

Sikkerhet viktigst, men design en stor bonus

For oss i Edelstål & Sveis er kvalitet og sikkerhet viktigst i vår produksjon av røykrør. For å oppnå ypperste kvalitet i alle ledd av et røykrør velger vi selv å produsere hver eneste del av et røykrør. Vi er eksperter på behandling av stål og metaller, og når vi i tillegg er svært dyktige på design, ser vi ingen grunn til å ikke lage røykrør for peis skreddersydd etter dine ønsker eller din boligs interiør.

Skreddersydd røykrør tar tid, men så blir resultatet perfekt

Vi ønsker allerede nå å gjøre deg oppmerksom på at om du trenger røykrør til peis umiddelbart, er vi ikke rett leverandør. Vi produserer hver eneste del fra bunnen av i syrefast stål. Dette tar for lang tid for deg som velger den raske løsningen fremfor den tryggeste.

Grunnen til at vi lager hver eneste del i våre produksjoner er for å sikre kvaliteten og sikkerheten, slik at du og din familie kan få optimal brukseffekt av våre produkter, samtidig som levetiden er langt lenger enn på de masseproduserte røykrørene.

Kontakt oss nå dersom har spørsmål eller ønsker mer informasjon om vår produksjon av røykrør til peis!