Edelstål og Sveis

Eksklusiv Eksosanlegg / Eksospotte i syrefast stål

Hos oss i Edelstål & Sveis kjøper du et produkt kun én gang i løpet av ditt liv. Dette er ikke bare en påstand, men et faktum når vi benytter oss av syrefast stål i vår produksjon. Eksosanlegg inkludert. Når man tar i bruk syrefast stål , leker man ikke butikk lenger når dette består av ekte kvalitet som varer minst like lenge som bilen.

På toppen av det hele lager vi eksosanlegg og eksospotte fra bunnen av, hvor vi til og med lager alle deler og fester fra bunnen av. På den måten får du den kvaliteten bilen din lenger har savnet.

Syrefast stål varer. På den måten er dette en smart investering for deg som ønsker en bil med færre problemer enn gjennomsnittet.

Best, men ikke billigst

Som du kan forstå allerede, er vi den aktøren som kun tenker kvalitet. Volum med kunder eller prosjekter betyr ikke så mye for oss så lenge vi kan levere den kvaliteten enkelte her i Norge faktisk ønsker å koste på seg. Samtidig tar kvalitet tid, så vi er mer enn glad for å kunne levere færre jobber med internasjonal klasse, fremfor mange jobber under gjennomsnittet og hvor du som kunde blir misfornøyd.

Tenker du pris, er vi dessverre ikke alternativet for deg, når vi tenker 100% kvalitet. Så får du selv avgjøre hva din bil er verdt av investering.

Kontakt oss nå dersom du ønsker å komme i prat med engasjerte fagfolk som vet hva ekte kvalitet betyr. Vi skreddersyr ditt nye eksosanlegg og eksospotte etter dine ønsker.