Tanker til båt av aluminium og syrefast stål

Blant båtentusiastene er det stor strid på hvorvidt en bensintank til båt burde være i plast , syrefast eller aluminium.

Mange vil si at vekten har mye og si. Det kan vi være enige i og samtidig forstå. Men for deg som ikke har plassmangel eller skal slanke båtens vekt. Kan vi i Edelstål & Sveis trygt anbefale bensintank til båt i syrefast stål.

Går du over til bensintank i syrefast stål eller aluminium har du et problem mindre. Ønsker en bensintank som integreres med selve båten er syrefast stål eller aluminium det beste alternativet.

Om du i tillegg er ståldesigner slik som oss i Edelstål & Sveis, kan til og med din nye bensintank i syrefast stål eller aluminium til og med bli ganske så lekker og en del av båtens interiør.

Våre kunder må forstå kvalitet fremfor pris

Vi skreddersyr all vår produksjon til den minste detalj og lager alle bensintanker fra bunnen av i syrefast stål eller aluminium. På den måten får man et produkt som har lang levetid.

Det tar naturligvis lenger tid for oss å lage en skreddersydd båt tank , fremfor en standard-produsert  som sørger for at neste sommerferie ikke blir så fin.

Vi forstår at pris er viktig, men er det viktigere enn sikkerhet og kvalitet?