Edelstål og Sveis

Badetrapp til båt i syrefast stål

Vi i Edelstål & Sveis er anerkjente for vår kvalitet i markedet ved hjelp av stålkonstruksjoner i syrefast stål og aluminium, deriblant badetrapp til båt.

En badetrapp burde produseres i høyglanspolert syrefast stål, på den måten takle ytre påvirkninger på beste måte. Man tar det for gitt at en badetrapp skal være sikker til enhver tid, men er den virkelig det?

Hos oss er det ingen spørsmålstegn til produktene når all vår produksjon gjøres fra bunnen av. På den måten lager vi alle delene vi trenger av metaller med høy kvalitet. Noe som medfører til at vi har høy fleksibilitet på å tenke på dine ønsker for badetrappen.

Hvem er du som kjøper av badetrapp?

Den som kjøper ny hver gang det skjer noe med badetrappen av lav kvalitet?

Eller den som ønsker å gjøre et smart kjøp som varer?

Vi forstår den norske kulturen hvor gratis er lukrativt, men vi forstår ikke hvorfor tankesettet ikke har noen grense når vi mener at badetrapp i båt er nødt til å være trygg og sikker til enhver tid.

Og basere seg på at billig-produktene kan redde liv er for oss i Edelstål & Sveis et risikospill for både deg selv og dine nærmeste.

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan lage en flott, trygg og sikker badetrapp til din båt, kan du ta kontakt med oss.