Badestige i syrefast stål

En badestige er et klassisk produkt man setter pris på, men som man tar forgitt. Man forventer at en badestige skal fungere som den skal til enhver tid, men samtidig er det viktig å tenke på at til og med en badestige trenger vedlikehold, og gjennomgår en god del aktivitet underveis.

Ved hjelp av å velge en badestige i syrefast stål, kan man være sikker på at man har det mest solide materiale for en badestige, og som har tilnærmet lik livstidsgaranti. 

For deg som vet at sikkerhet kommer før pris og penger, er vi i Edelstål & Sveis det rette valget. Vi ønsker å være en bedrift med lav kundemasse som ønsker ekte kvalitet, fremfor å tilby middelmådige produkter som senker sikkerheten i ditt hjem.

Vi er spesialister på stålproduksjoner, og skreddersyr vår produksjon av badestige etter dine ønsker og behov. Samtidig er alle våre produkter unike når vi har en policy om å aldri kopiere tidligere arbeider. På den måten vil du som kunde få noe unikt ved siden av noe eksklusivt.

Vi kan stille livstidsgaranti på våre badestiger i syrefast stål!

Kontakt oss for å komme i dialog med en ekspert på badestige og syrefast stål. Vi kan hjelpe deg langt på vei med bare noen stikkord.