Edelstål og Sveis

Badestige i syrefast stål

En badestige er et klassisk produkt man setter pris på, men som man tar forgitt. Man forventer at en badestige skal fungere som den skal til enhver tid, men samtidig er det viktig å tenke på at til og med en badestige trenger vedlikehold, og får belastning ved bruk, Vær med bølger og særlig is sliter mye på trapper og stiger, så å velge en med de rette materialer vil vedlikeholdet holdes på et minimum.

Ved å velge en badestige i syrefast stål, kan man være sikker på at man har det mest solide materiale for en badestige, og som har tilnærmet lik livstidsgaranti. 

For deg som vet at sikkerhet kommer før pris og penger, er vi i Edelstål & Sveis det rette valget. Vi ønsker å være en bedrift med en kundemasse som ønsker ekte kvalitet, fremfor å tilby middelmådige produkter som senker sikkerheten.

Vi er spesialister på stålproduksjoner og skreddersyr vår produksjon av badestiger og trapper etter dine ønsker og behov. På den måten vil du som kunde få noe unikt ved siden av noe eksklusivt.

Vi kan stille livstidsgaranti på våre badestiger i syrefast stål!

Kontakt oss for å komme i dialog med en ekspert på badestige og syrefast stål. Vi kan hjelpe deg langt på vei med bare noen stikkord.